Nyckelfärdigt från 759 000 kr inkl moms

Huset på bilden kan vara med tillval

"MARIT" 30 (Designed by arkitektfirma Dreams & Coffee AB)

Attefallshuset "Marit" 30 är ett ljust och rymligt komplementbostadshus med en byggnadsarea på 30 kvm. Detta hus har både ett rymligt allrum med ett fullutrustat kök, badrum, sovloft, hall och ett sovrum med plats för dubbelsäng. Badrummet är fullutrustat och tillgänglighetsanpassat. Detta fritidshus är tillgänglighetsanpassat. Huset är fullt isolerat och kan användas året om.

Planlösning

Yttermåtten är 8,47 m x 3,54 m. Byggnadsarea på 30 kvm och en boyta på 23,4 kvm. Huset har en totalhöjd på 4,00 m. Taket har en lutning på 6 grader.

Sovloftet

Sovloftet har en nockhöjd på 1,04 m. Det är endast ett krypin, men det går ändå bra att sova två personer på loftet. Vill man hellre kan man använda det till förvaring.

Huvudrummet

Detta hus har både ett rymligt allrum med ett fullutrustat kök, hall och ett sovrum med plats för dubbelsäng.

Sovrummet

I sovrummet finns plats för en dubbelsäng med ett sovloft över och plats för enkelsäng (sk familjesäng). Då det är full nockhöjd i sovrummet kan man även få plats med en våningssäng istället för dubbelsäng.

Badrum/Hall

Badrummet är tillgänglighetsanpassat och här finns plats för både dusch, toa, handfat, tvättmaskin och varmvattenberedare.

Vad som ingår i grundpriset

Övrigt

Nordli Hus AB har samarbete med arkitektfirma Dreams & Coffee AB, vilka ansvarar för ritningarna, bygganmälan samt sköter processen mot kommunen för huset ovanför denna text. © Ritningarna och bilderna är skyddade enligt upphovsrättslagen och får inte kopieras, spridas eller i övrigt användas utan upphovsmannens medgivande vilket i detta fall är Heidi Mikalsen på Dreams & Coffee AB. Ritningarna får endast användas till den fastighet som Heidi Mikalsen på Dreams & Coffee AB skriver ut ritningarna till.