Nyckelfärdigt från 759 000 kr inkl moms

Huset på bilden kan vara med tillval

"LINNEA" 30 (Designed by arkitektfirma Dreams & Coffee AB)

Attefallshuset "LINNEA" 30 är ett 30 kvm komplementbostadshus som passar till 20-talshus eller andra hus med brutet tak. Detta hus har både ett allrum med ett fullutrustat kök, hall och ett sovrum med plats för dubbelsäng och/eller våningssäng, fullutrustat badrum samt ett sovloft/förvaring. Detta Attefallshus är tillgänglighetsanpassat och kan användas som komplementbostadshus. Huset är fullt isolerat och kan användas året om.

Planlösning

Yttermåtten är 8,45 m x 3,55 m. Huset har en byggnadsarea på 30 kvm och en boyta på 23 kvm med en totalhöjd på 4,00 m. Takhöjden på insidan är 3,40 m upp till nock och 2,10 m takhöjd i hall och badrum. Taket är ett mansardtak och har en lutning på 25 respektive 50 grader.

Sovloftet

Loftet som har en nockhöjd på 1,10 m kan användas som både sovloft och förvaring. Då det är mansardtak känns det rymligt och det går bra att sova två personer där uppe.

Huvudrummet

Detta hus har ett allrum med ett fullutrustat kök. Fönsterna gör att det blir ett härligt ljusinsläpp i rummet.

Sovrummet

Sovrum med plats för dubbelsäng och/eller våningssäng.

Badrum/Hall

Badrummet är tillgänglighetsanpassat och här finns plats för både toalett, handfat, tvättmaskin, dusch samt varmvattenberedare.

Exempel på fasadkulörer och takbeklädnader

Vad som ingår i grundpriset

Övrigt

Nordli Hus AB har samarbete med arkitektfirma Dreams & Coffee AB, vilka ansvarar för ritningarna, bygganmälan samt sköter processen mot kommunen för huset ovanför denna text. © Ritningarna och bilderna är skyddade enligt upphovsrättslagen och får inte kopieras, spridas eller i övrigt användas utan upphovsmannens medgivande vilket i detta fall är Heidi Mikalsen på Dreams & Coffee AB. Ritningarna får endast användas till den fastighet som Heidi Mikalsen på Dreams & Coffee AB skriver ut ritningarna till.