Nyckelfärdigt från 759 000kr inkl moms

Huset på bilden kan vara med tillval

"FRIDA" 30 (Designed by arkitektfirma Dreams & Coffee AB)

Attefallshuset "Frida" 30 är ett ljust och rymligt bygglovsfritt hus med en byggnadsarea på 30 kvm. I Attefallshuset "Frida" 30 välkomnas man av en relativt rymlig hall med plats för förvaring. I huset finns ett stort huvudrum med fullutrustat kök och plats för matplats och bäddsoffa. Huvudrummet har full nockhöjd som gör att det upplevs som mycket rymligt. Mitt i rummet finns en trappa upp till sovloftet. Badrummet är tillgänglighetsanpassat och här finns plats för både toalett, dusch, handfat, tvättmaskin samt varmvattenberedare. Detta lilla komplementbostadshus är tillgänglighetsanpassat. Huset är fullt isolerat vilket innebär att det kan användas året om.

Planlösning

Yttermåtten är 4,30 m x 6,97 m. Byggnadsarean är på 30 kvm och boytan på 24 kvm. Huset har en totalhöjd på 4,00 m enligt gällande regler för Attefallshus. Takhöjden på insidan är 3,40 m upp till nock och 2,10 m takhöjd i hall och badrum. Taket har en lutning på 27 grader. Sovloftet har en nockhöjd på 1,10 m

Sovloftet

Sovloft med 1,10 m i nockhöjd. Här finns det plats med en dubbelsäng. Man kan också använda detta utrymme till förvaring. Det är endast ett krypin, men det går ändå bra att sova två personer på loftet.

Huvudrummet

I huvudrummet med kök är det full nockhöjd. Här finns plats för både matplats och bäddsoffa. Huvudrummet känns mycket rymligt. Köket i huvudrummet är litet men fullutrustat.

Badrum/Hall

Trappan som leder upp till loftet är fast med förvaring och hyllor under den. Badrummet är tillgänglighetsanpassat. Här finns plats för toalett, handfat, dusch, tvättmaskin, varmvattenberedare samt förvaring.

Vad som ingår i grundpriset

Övrigt

Nordli Hus AB har samarbete med arkitektfirma Dreams & Coffee AB, vilka ansvarar för ritningarna, bygganmälan samt sköter processen mot kommunen för huset ovanför denna text. © Ritningarna och bilderna är skyddade enligt upphovsrättslagen och får inte kopieras, spridas eller i övrigt användas utan upphovsmannens medgivande vilket i detta fall är Heidi Mikalsen på Dreams & Coffee AB. Ritningarna får endast användas till den fastighet som Heidi Mikalsen på Dreams & Coffee AB skriver ut ritningarna till.