Nyckelfärdigt från 759 000 kr inkl moms

Huset på bilden kan vara med tillval

"FANNY" 30 (Designed by arkitektfirma Dreams & Coffee AB)

Attefallshuset "FANNY" 30 är ett komplementbostadshus på 30 kvm som passar till 20-talshus eller andra hus med brutet tak. Detta hus består av ett allrum med ett fullutrustat kök, sovloft/förvaring, fullutrustat badrum, hall och ett sovrum med plats för dubbelsäng. Badrummet är tillgänglighetsanpassat. Detta Attefallshus är tillgänglighetsanpassat och kan användas som komplementbostadshus. Huset är fullt isolerat och kan användas året om.

Planlösning

Yttermåtten är 8,45 m x 3,55 m. Huset har en byggnadsarea på 30 kvm och en boyta på 23 kvm med en totalhöjd på 4,00 m. Takhöjden på insidan är 3,40 m upp till nock och 2,10 m takhöjd i hall och badrum. Taket är ett mansardtak och har en lutning på 25 respektive 50 grader.

Sovloftet

Sovloft med plats för dubbelmadrass. Takfönster för ljusare känsla. Loftet som har en nockhöjd på 1,10 m kan användas som både sovloft och förvaring. Då det är mansardtak känns det ganska rymligt och det går bra att sova två personer där uppe. Det finns en fast trappa upp till loftet från kök/vardagsrum. Denna kan ersättas med en stege om man önskar mer yta.

Huvudrummet

Detta hus har ett allrum med ett fullutrustat kök, och eftersom det är full nockhöjd känns rummet ljust och rymligt.

Sovrummet

I sovrummet finns plats för en dubbelsäng. Det är planerat för förvaring under sängen. Önskas fler sovplatser kan man göra en våningssäng i detta rum då det har full nockhöjd.

Badrum/Hall

I hallen finns plats för att hänga kläder. Badrummet finns i mitten av huset och här finns toalett, handfat, dusch, tvättmaskin och varmvattenberedare. Badrummet är tillgänglighetsanpassat.

Exempel på fasadkulörer och takbeklädnader

Vad som ingår i grundpriset

Övrigt

Nordli Hus AB har samarbete med arkitektfirma Dreams & Coffee AB, vilka ansvarar för ritningarna, bygganmälan samt sköter processen mot kommunen för huset ovanför denna text. © Ritningarna och bilderna är skyddade enligt upphovsrättslagen och får inte kopieras, spridas eller i övrigt användas utan upphovsmannens medgivande vilket i detta fall är Heidi Mikalsen på Dreams & Coffee AB. Ritningarna får endast användas till den fastighet som Heidi Mikalsen på Dreams & Coffee AB skriver ut ritningarna till.