Nyckelfärdigt från 679 000 kr inkl moms

Huset på bilden kan vara med tillval

"HEIDI" 25 (Designed by arkitektfirma Dreams & Coffee AB)

Attefallshuset "Heidi" 25 är ett ljust och rymligt bygglovsfritt hus på 25 kvm. Detta hus har både ett rymligt allrum med ett fullutrustat kök, hall med gott om förvaring, sovloft samt ett badrum. Badrummet är tillgänglighetsanpassat och fullutrustat. Detta Attefallshus är tillgänglighetsanpassat och kan användas som komplementboende. Huset är fullt isolerat och kan användas året om.

Planlösning

Yttermåttet 7,15 m x 3,50 m. Huset har en totalhöjd på 4,00 m enligt reglerna för Attefallshus. Takhöjden på insidan är 3,40 m upp till nock och 2,10 m takhöjd i hall och badrum. Taket har en lutning på 35 grader.

Sovloftet

På loftet är det en nockhöjd på 1,10 m och det finns plats för en dubbelsäng. Det går bra att sova två personer där uppe. Loftet kan även användas som förvaring om så önskas. Stegen upp till loftet kan flyttas och även kopplas bort helt och ställas mot väggen om man önskar.

Huvudrummet

I huvudrummet finns plats med ett litet men fullutrustat kök. Här finns planerat för garderober. Om man önskar sova på nedre plan föreslås en bäddsoffa. Frontespisen på huset gör att huvudrummet upplevs mer rymligt och ljust trots att huset har ett vanlig sadeltak. Den totala nockhöjden i huvudrummet är 3,40 m.

Badrum/Hall

När man kommer in i hallen finns förvaring till höger, badrum rakt fram och huvudrummet med kök till vänster. Badrummet är rymligt och tillgänglighetsanpassat. I badrummet finns plats för dusch, toalett, handfat, tvättmaskin och varmvattenberedare. Attefallshuset "Heidi" 25 passar som komplementboende. I badrummet finns plats med dusch, toalett, handfat och tvättmaskin/varmvattenberedare.

Exempel på fasadkulörer och takbeklädnader

Vad som ingår i grundpriset

Övrigt

Nordli Hus AB har samarbete med arkitektfirma Dreams & Coffee AB, vilka ansvarar för ritningarna, bygganmälan samt sköter processen mot kommunen för huset ovanför denna text. © Ritningarna och bilderna är skyddade enligt upphovsrättslagen och får inte kopieras, spridas eller i övrigt användas utan upphovsmannens medgivande vilket i detta fall är Heidi Mikalsen på Dreams & Coffee AB. Ritningarna får endast användas till den fastighet som Heidi Mikalsen på Dreams & Coffee AB skriver ut ritningarna till.