Nyckelfärdigt från 759 000 kr inkl moms

Huset på bilden kan vara med tillval

"EWA" 30 (Designed by arkitektfirma Dreams & Coffee AB)

Komplementbostadshuset "EWA" 30 med en byggnadsarea på 30 kvm är ett ljust och rymligt komplementhus. Detta hus har både ett rymligt allrum med ett fullutrustat kök, sovloft, badrum, hall med gott om förvaring och en sovalkov/sovrum med plats för dubbelsäng. Badrummet är tillgänglighetsanpassat och huset är ritat enligt reglerna för Attefallshus som komplementbostadshus. Huset är fullt isolerat och kan användas året om.

Planlösning

Yttermåtten är 3,55 m x 8,45 m. Byggnadsarea på 30 kvm och en boyta på 23 kvm. Huset har en totalhöjd på 4,00 m. Takhöjden på insidan är 3,40 m upp till nock och 2,10 m takhöjd i hall och badrum. Taket som är ett mansardtak har en lutning på 25 respektive 50 grader.

Sovloftet

Loftet som har en nockhöjd på 1,10 m kan användas som både sovloft eller förvaring och mansardtaket gör det att det fungerar alldeles utmärkt att sova två personer där. För att komma upp på loftet finns en stege som kan tas bort när den inte används.

Huvudrummet

Huset har både ett rymligt allrum med ett fullutrustat kök, hall med gott om förvaring samt en sovalkov/sovrum med plats för dubbelsäng i direkt anslutning till huvudrummet.

Sovrummet

Sovalkov/sovrum med plats för dubbelsäng i direkt anslutning till huvudrummet.

Badrum/Hall

Badrummet är tillgänglighetsanpassat med plats för både dusch, toalett, handfat, tvättmaskin samt varmvattenberedare.

Exempel på fasadkulörer och takbeklädnader

Vad som ingår i grundpriset

Övrigt

Nordli Hus AB har samarbete med arkitektfirma Dreams & Coffee AB, vilka ansvarar för ritningarna, bygganmälan samt sköter processen mot kommunen för huset ovanför denna text. © Ritningarna och bilderna är skyddade enligt upphovsrättslagen och får inte kopieras, spridas eller i övrigt användas utan upphovsmannens medgivande vilket i detta fall är Heidi Mikalsen på Dreams & Coffee AB. Ritningarna får endast användas till den fastighet som Heidi Mikalsen på Dreams & Coffee AB skriver ut ritningarna till.