Nyckelfärdigt från 679 000 kr inkl moms

Huset på bilden kan vara med tillval

"KRISTINA" 25 (Designed by arkitektfirma Dreams & Coffee AB)

Attefallshuset "Kristina" 25 är ett ljust bygglovsfritt hus på 25 kvm. Taket är brutet och passar väldigt bra som ett komplementhus till en 20-talsvilla. Attefallshuset "Kristina" 25 har ett fullutrustat kök och ett fullutrustat handikappanpassat badrum. I entrén finns gott om plats för förvaring. Förvaring finns även i stora rummet. Det finns ett sovloft över badrummet. Önskas sovrum på nedre plan föreslås bäddsoffa eller sängskåp. Huset är fullt isolerat och kan användas året om.

Planlösning

Yttermåttet 7,15 m x 3,50 m. Huset har en totalhöjd på 4,00 m enligt reglerna för bygglovsfria komplementhus s.k. Attefallshus. Takhöjden på insidan är 3,35 m upp till nock och 2,10 m takhöjd i badrum.

Huvudrummet samt sovloft

Fullutrustat kök samt sovloft över badrum och hall.

Badrum/Hall

Handikappanpassat badrum med plats för dusch, toalett, handfat, tvättmaskin och varmvattenberedare. I hallen finns gott om plats för förvaring.

Vad som ingår i grundpriset

Övrigt

Nordli Hus AB har samarbete med arkitektfirma Dreams & Coffee AB, vilka ansvarar för ritningarna, bygganmälan samt sköter processen mot kommunen för huset ovanför denna text. © Ritningarna och bilderna är skyddade enligt upphovsrättslagen och får inte kopieras, spridas eller i övrigt användas utan upphovsmannens medgivande vilket i detta fall är Heidi Mikalsen på Dreams & Coffee AB. Ritningarna får endast användas till den fastighet som Heidi Mikalsen på Dreams & Coffee AB skriver ut ritningarna till.